Základom všetkých chutných a kvalitných potravinárskych výrobkov sú kvalitné suroviny, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritériá a požiadavky z hľadiska zloženia, chuti a bezpečnosti, vrátane všetkých štandardne požadovaných dokumentov.
Divízia potravín ponúka tieto suroviny na výrobu potravinárskych výrobkov:
• Regulátory kyslosti
• Konzervačné látky
• Antioxidanty
• Prírodné konzervačné látky a antioxidanty
• Hydrokoloidy - stabilizátory a zahusťovadlá
• Minerálne soli
• Umelé sladidlá
• Prírodné sladidlá
• Prírodné a syntetické arómy
Naši odborníci z laboratória na výrobu potravín sú schopní poskytovať technickú podporu klientom, vyvíjať prototypy, testovať nové receptúry a navrhovať inovatívne riešenia pre potravinárske výrobky.
Zoznam surovín nájdete v ponukovom liste SUROVINY NA VÝROBU POTRAVÍN
Všetky technické a/alebo obchodné informácie môžete získať na adrese: info@faravelli.cz